EXCEL | Hoenderdos Computer Trainingen

EXCEL

Leer Excel (beter) te begrijpen en efficiënter om te gaan met de mogelijkheden die Excel biedt. Daarnaast leert u in een Excel training altijd van de vele tips en trucks die de docent u vertelt.

Excel basis PLUS / Effectief werken met Excel (module 1)

Bent u onbekend met Excel, of werkt u al met Excel maar heeft u het idee dat toch nog wat meer basiskennis wilt hebben, dan is een cursus Excel basis het meest geschikt. Teksten, getallen eenvoudige formules …..
Let op: ook de enigszins ervaren Excel gebruikers leren nog veel zaken in de basis training: veel tips en tricks die het werken met Excel efficiënter en leuker maken.

– Excel basis plus (Excel Module 1)
(onderdelen Module 1…)

Excel vervolg (module 2, module 3 en module 4)

De vervolg-trainingen van Excel gaat dieper op de stof in dan in de basistraining, in de vervolg-trainingen komen nieuwe onderwerpen aan bod, het tempo in de vervolgtrainingen ligt ook hoger dan in de de basis training.
Excel is heel uitgebreid. Wil je Excel op goed niveau leren dan is het verstandig je te concentreren op een aantal deelonderwerpen.

We hebben de vervolgtrainingen dan ook opgesplitst in 3 modules:
– Formules en functies (Excel vervolg module 2)
– Werken met databases / lijsten (Excel vervolg module 3)
– Geavanceerde technieken (Excel vervolg module 4)
(Onderdelen Module 2, Module 3 en Module 4…)

Excel maattraining

Niet voor niets luidt ons motto: Trainingen waar uw wens het uitgangspunt blijft!
U kunt natuurlijk zelf een training samen laten stellen uit de onderwerpen die in de verschillende modules genoemd worden. Of u laat een training baseren op de Excel bestanden die bij uw bedrijf gebruikt worden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Cursusduur

Standaard gaan wij uit uit van trainingen van een hele dag.
Wilt u echter meer diepgang, dan adviseren wij echter vaak een tweedaagse training in plaats van één dag. Bij maatwerk trainingen worden de trainingen per dagdeel opgebouwd.
De duur van de training wordt altijd in overleg bepaald.

Cursusdata

In de agenda kunt u kijken welke cursusdata beschikbaar zijn. In het overleg met u kunnen we de meest geschikte datum voor u vastleggen.

Cursuslocatie

Onze trainingen zijn altijd in-company trainingen: wij komen naar u. U hoeft niet naar ons te komen. Dus geen reistijd, fileleed enz. Heeft u een eigen computerlokaal ter beschikking, dan kunnen we daar gebruik van maken. Zo niet, dan nemen wij ons mobiele lokaal mee (laptops, server, beamer). Het enige wat u nodig heeft een een vergaderruimte of kamer. (meer ….)

Kosten

Al vanaf € 395 kunt u een cursus afnemen. (zie meer…)
Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact