CURSUSAANBOD | Hoenderdos Computer Trainingen

CURSUSAANBOD

Microsoft Office

Voor u of uw medewerkers verzorgen wij Office trainingen op verschillende niveaus. Na de cursus zult u zeker resultaat bemerken: u werkt veel efficiënter en met meer plezier met de kantoorapplicaties zoals Excel, Word, PowerPoint, Access en Outlook.

Alle versies van Office

De trainingen kunnen in alle versies van MS Office gegeven worden dus zowel Office 2003, Office 2007, Office 2010 of Office 2013

Overstaptrainingen naar Office 2013/2010/2007

De nieuwe versies van Microsoft Office bieden veel verbeteringen en nieuwe functionaliteit. Menigeen moet echter wennen aan de nieuwe interface. Na een korte, maar zeer efficiënte training blijkt de overstap heel eenvoudig te zijn en de nieuwe functionaliteit zeer bruikbaar.
Wij bieden zowel een hands-on training, als ook een training bestaande uit een presentatie. Desgewenst vindt na de training persoonlijke werkplekbegeleiding plaats.
Onze overstaptrainingen hebben in menig bedrijf bijgedragen aan het vlot verlopen van de migratite naar een nieuwe Office versie.

Basis, Basis Plus of Gevorderd

De trainingen worden gegeven op basis of op gevorderd niveau.
Bent u echter geen beginner maar wilt u toch de basishandelingen in een versneld tempo langs lopen, dan is het niveau “Basis plus” geschikt.
Neem vooral contact met ons op als u twijfelt over het niveau. Met een paar vragen kunnen wij inschatten welk cursusniveau het meest geschikt is.

Cursusduur:

De meeste trainingen kunnen in één dag gegeven worden.
Wilt u echter meer diepgang dan adviseren wij een tweedaagse training.
Bij maatwerktraningen zijn ook trainingen van één of meerdere dagdelen mogelijk.
De duur van de training wordt altijd in overleg bepaald.

Kosten:

Wij zijn in staat om de prijs laag te houden. Een indicatie van de prijzen kunt u zien op onze kostenpagina.
En wij bieden u graag en geheel vrijblijvend een offerte aan.